13 March 2011

Khas untuk si WAWA!

Surat cinta untuk WAWA a.k.a NURHAZWANI BAHARUDIN:

Hahahahahah!!  First of all I want to say ‘GOTCHA’ to you.. U know why? I ALREADY FOUND YOUR BLOG!!! Punya main temberang ah cakap takda blog hari tu..  Cakap tak mainlah ada blog2 segala ni.. Seh, berapi2 kunu cakap 2 ya.. Patutla aku tgk something wrong ja reaksi muka tu.. Rupanya menapuk sesuatu.. Hoho…

Kawan2!! Mari bawa parang! Kita hantam blog dia!! (Tapi jangan lakukan sebarang keganasan keh!)

Jangan marah yek Wa.. Saja ja tu mau membalas dendam (sangat2 kesumat ni.. ahaha) sebab tipu aku & Syida..  Syida kan yang tanya ko ari tu? Nah, nanti aku bocor rahsia la.. Hahaha..

OKe2 kita tukar citer.. Sudah aku tengok draft OM ko 2.. Quite good jugakla cuma yang paling aku suka ni (di tulis di akhir kerja dia):-

Hahaha! Nampak gayanya aku la yang review balik sume tu kan..  Nice one la..  Tapi xpa.. No worries keh! =P

Oke enough kaco2 ko.. Nanti aku sambung di kelas lagi.. LOL

p/s : Aku lum tengok lagi Hikayat Merong Mahawangsa.. =(

Aku dan Wawa

Posted on by Fadilah Mohamad | 3 comments

3 comments:

  1. hahahahahahaha! bangganya dgn title nie.."Khas untuk si WAWA" ish3!! punya tepat!

    ReplyDelete
  2. hahaha...back to normal suda blog tue~

    ReplyDelete

Jangan lupa komen sekali, ok?