05 March 2011

Segmen: Saya dan Nama Blog..

Setelah sekian lama tidak menjawap tag2 orang nie, akhirnya aku memilih segmen yang agak menarik minat aku untuk menjawabnya.. Kali ni dari my abang, Fadzmie yang dengan senang hatinya mengetag aku. (Aku pun senang hati juga.. hoho)

First of all mestilah citer kan dari mana kewujudan segmen ni.. Yela, takkan turun2 terus dari bulan kan.. =P Segmen ni has been introduced by Cik Alinkiwi sebagai cubaan pertama beliau dalam misi membuat contest2 yang menarik.. Apa yang boleh aku katakan disini ialah misi anda berjaya.. Coz berjaya menarik minat aku untuk menjawabnya (aku xberapa minat jawab contest2 nie sebenarnya.. =P)



Oke masa untuk menjawab soalan.. URL blog http://hatescoffee.blogspot.com/.. Pelik ka?? Begini ceritanya: Aku memang set mo buat blog bila da genap berumur 18 tahun (31 Julai 2009).. Alhamdulillah la berjaya set it on time tapi masalahnya 1 jak iaitu mo letak URL blog apa ya.. Kebetulan time buat blog ni aku tengah migrain sebab minum kopi time minum petang.. Jadi muncullah nama hatescoffee 2.. Huhu..

Nama blog pla Aku Benci Kopi.. Kira ni translation URL aku la. Ni my bro yang bagi idea tukar nama coz dia yang tolong buatkan header blog aku.. Sebelum ni banyak da nama blog ni.. Antaranya Live, Love, Laugh , Rhytm of My Life & Symphony of my Life.. :-)

Keh, dah habis dah.. Masa untuk tag2 orang.. Kita tengok siapa yang kena!!. (Mesti jawab ah)

Posted on by Fadilah Mohamad | 11 comments

11 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Macam semua nama blogmu ni abg ingat Dyeela. Cuma bila tukar jadi 'Benci Kopi' tu yang nda cam sudah, hua2

    ReplyDelete
  3. wakaka. kalau tukar lg nama blog tu, mo kena tukar lg header tu. hahaha

    ReplyDelete
  4. @samizul.net : hahaha.. Aku Benci Kopi! (padahal balik2 minum time kenduri..) wakakak...

    @fadzmie.met : hahaha.. tpksala menurut perintah tukang buat header kan.. lalalalalalala~~

    ReplyDelete
  5. aku suka kopi.. nasib ko x tag aku.. ahhaha

    ReplyDelete
  6. @wana : hahahaha.. xda alasan.. sila jugak menjawab segmen ni ya.. secara rasminya aku tag ko.. hoho.. =P

    ReplyDelete
  7. saya sahut dgn semangatnya!!!

    ReplyDelete
  8. :)benci kopi yeee?? :)

    meh ke rumah..
    ~stationery~
    keep in touch ye..♥♥♥

    ReplyDelete
  9. i love coffee...huhuhu..pasal tu gigi kuning...ish2...ni mesti gigi putih berseri....=)

    ReplyDelete
  10. @Alinkiwi : haha.. confirm la.. lol~

    ReplyDelete

Jangan lupa komen sekali, ok?