17 August 2011

Kerja di Malam hari

Assalamualaikum..


Lama dah tak update blog ni.. Bukan takda cerita sebenarnya, cerita kehidupan tetap ada.. Banyaaaaakk lagi cuma jari jemari ini agak berat untuk melakarkannya dalam blog tercinta ini. Sampaikan cerita time ulangtahun kelahiran blog ini & ownernya sekali pun tiada juga dicoretkan. Tak apa la.. 'Belated' story nanti2 jer kita cerita kan. :)


So, for this night? Umm, actually still takdak idea lagi mau tulis apa coz kepala ini amat2 serabut dengan rancangan program dan project assignment yang lain so as the result migrain pun datang menjengah. Dan akhirnya terkapai la juga diri ini di katil. Jadi untuk mengurangkan keserabutan fikiran, aku pun main tangkap2 gambar semua benda di bilik aku ni.. Hoho...Aku post 1 jela ek. Yang lain censored.. :P


Gambar meja belajar aku di bilik kolej.. 

p/s: Tiada sesi pen'cantik'an meja berlaku sepanjang sesi gambar m'gambar tadi. Semak? Umm, lagi semak kalau time buat assignment.. :P


0 komen sudah!:

Post a Comment

Jangan lupa komen sekali, ok?