14 June 2012

Kisah Hidupku 14/6


Huh penat.. Baru balik dari kelas. Hari ni aku ada dua sesi kuliah jak. Pagi jam 10 -12 tengahari untuk kelas Personal Development & Ethics dan jam 2-4 petang untuk kelas Quantitative Business Analysis.  Huh, kelas QMT tu mmg tough sket la.. Kena2 lagi sekarang ni kira demam exam suda la.. Tapi time kelas PDE tu sempat juga la aku buat presentation topik aku walaupun lambat datang kelas setengah jam. Takpe, lecturer I sporting yang amat ! Hehe..

K, stop citer sal kuliah.. Aku actually mau cerita pasal meeting aku tadi. Meeting pertama dengan semua MT & exco PEERs diploma untuk sem Jun – Nov 2012 ni. Bila tengok semua berkumpul & aku duduk di tengah2 mereka, seriously I missed all of them. Mungkin semangat kekeluargaan yang ada lagi2 selalu buat aktiviti bersama yang membuatkan aku boleh rasa begitu.. (wah, jarang ni aku mau b'feeling2 sama orang ni) hahaha!

So pengisian meeting tadi? Tiada yang pelik jugala, just pemberitahuan tentang program hari Sabtu ni & penyusunan takwim aktiviti PEERs.. Tu je pun.. Tapi yang sioknya, masing2 teruja mau buat aktiviti. Tu juga yang buat aku sayang dengan dorang2 ni. Apa-apa pun aku just wait & see la dengan perancangan program dorang.

Berbalik kepada cerita program hari Sabtu ni, Jabatan Kesihatan dengan kerjasama UiTM Sabah ada buat program ‘Siswa Sihat 1 Malaysia’. Ramai student pelik, program ini untuk siswa jak ka? Aish, mau salahkan kedangkalan mereka pun xboleh juga sebab aku pun tanya soalan yang sama juga first2 dengar nama program tu. Hihi. Part mana yang siok di program ni, guess what? , BERJALAN KAKI 10,000 LANGKAH ! Aku teruja terus mau tengok apa kejadiannya ni nanti. hehe.

Peranan aku pula sepanjang program ni, mau tau apa? Aku dipilih untuk jadi designer kupon2 checkpoint, kupon makan & kupon markah KI. Direct di tunjuk time meeting hari itu, tak boleh nak bantah lagi. But its okay, I take it as a challenge to myself. ^^ Nanti aku post ya hasilnya bila dah siap cetak semua.
So that’s all la untuk post kali ini. Wait for another post ya! Mo sambung design kupon dulu ni.. :P

Babai !!!
Posted on by Fadilah Mohamad | No comments

0 komen sudah!:

Post a Comment

Jangan lupa komen sekali, ok?