13 February 2014

[SPOILER ALERT] Sediakan tisu sebelum membaca

(Post ini ditulis pada jam 2.14 am)

Assalamualaikum w.b.t

Jam 2 pagi, waktu internet aku super laju since 15gb kuota untuk jam 2 pagi - jam 8 pagi. So, aku pun dengan penuh semangat menggunakan 'kelebihan' yang ada untuk tengok video, download movie dll.

Tengah syok aku scroll down newsfeed Facebook aku hari ni, terjumpa la satu video yang berjaya mengalirkan air mata aku. Dang ~ Tahan punya tahan pun boleh pecah empangan. Mau tengok? Jom kita tengok sama2.



Huuuhh, sedih kan? Adakah orang macam ni di Malaysia ah? Memang hormat gila la dengan perempuan yang tabah macam ni. Aku kagum!

Sampai sini ja la post aku kali ni. Mau sambung menangis lagi (besa lah, hati lemah.. Haha!)

For now, adios ~
Posted on by Fadilah Mohamad | No comments

0 komen sudah!:

Post a Comment

Jangan lupa komen sekali, ok?